Vi tar hand om dina Linux-system

Med vår Managed Hosting-tjänst tar vi fullt ansvar för era servrar och vi ser till att er sajt eller applikation alltid är nåbar av era kunder. Vi har nästan 15 års erfarenhet av att drifta, övervaka och underhålla olika typer av system. Vi sätter upp robusta och driftsäkra system som övervakas dygnet runt och uppdateras kontinuerligt.

Vi förstår hur viktigt det är att saker och ting går undan, så vi monitorerar konstant hur servrarna presterar och vidtar löpande förbättringsåtgärder för att säkerställa att ni alltid får ut optimal prestanda.

En plattform redo för skala

Vi har stor erfarenhet av att drifta stora sajter med miljontals besök varje dag. I dessa fall är även nertid oacceptabelt. Detta innebär att vi alltid utgår från att behov av lastbalansering och hög tillgänglighet kan uppstå när vi designar lösningar åt er som kund.

Om er tjänst blir så pass populär att ni löpande behöver skala upp och ner med nya servrar ser vi till att allt grovjobb är automatiserat för att kunna garantera blixtsnabba leveranser.

Med andra ord kan ni vara säkra på att vi kan ta mycket väl hand om er oavsett hur stora era behov är.

Övervakning

Vi övervakar er servers hälsa och er applikations prestanda dygnet runt och löser eventuella problem så snart de upptäcks, utan att någon som helst arbetsinsats krävs från er.

Backup

Vi tar backup av all er kritiska data dagligen. Kopiorna sparas i minst 7 versioner på flera olika geografiska platser. Ni behöver aldrig vara oroliga över att data ska gå förlorad.

Uppdateringar

Vi håller er server uppdaterad, säker och snabb. Ni får dagligen nya säkerhetsuppdateringar och vi håller även övrig programvara uppdaterad.

Mjukvara

Vår plattform har stöd för alla system som kan köras på Linux. Nedan finner ni några populära konfigurationer.

Django

Vi är bland Sveriges främsta experter på Django-hosting. Med över 10 års erfarenhet har vi varit med och driftat några av de mest välbesökta Django-sajterna i hela Sverige. Ni kan läsa mer om vår Django-erfarenhet här.

WordPress

Vår plattform är mycket väl optimerad för WordPress och WooCommerce. Vi är hostingpartner till Sveriges främsta WordPress-experter och vi garanterar en blixtsnabb och driftsäker miljö, oavsett hur välbesökt er sajt är.

Drupal
Symfony
Laravel
NodeJS
Ruby on Rails
Golang

Intresserad?

Kontakta oss gärna, vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för era behov.

Besök

Rocketship AB
Kungsgatan 37
111 56 Stockholm