Webb- och systemutveckling

Vi hjälper dig med utveckling av system, sajter och webbappar. Vår kompetens är väldigt mångsidig och inkluderar allt från traditionella e-handelslösningar, enklare bloggar och corporate-sidor till avancerade appar med tillhörande REST-API:er.

Vi använder alltid moderna ramverk och verktyg för att snabba på utvecklingsprocessen, såsom Django, Symfony, Laravel, Angular och React.

Kod som håller

Teknisk skuld är något som ofta ignoreras i utvecklingssammanhang, speciellt när ett projekt eller produkt är i ett tidigt stadium. Saker stressas fram och budgetar pressas. Detta kan bli väldigt dyrt i längden.

Vi tycker att det är bättre att göra rätt från början. Därför ser vi till att all kod som vi producerar är kvalitativ, dokumenterad och vältestad. Detta minskar kostnader för framtida underhåll och vidareutveckling avsevärt.

En stabil grund

Till nästan alla projekt använder vi ett populärt och beprövat ramverk som grund. I praktiken innebär detta oftast Django, WordPress, Symfony eller Laravel, beroende på era behov och önskemål. Detta gör att utvecklingen går betydligt snabbare och resultatet blir stabilare, säkrare och bättre.

Raketfart

Prestanda är något som det ofta tummas på. Det gör inte vi. Det är viktigt att saker och ting går fort, speciellt i dagens samhälle då människor blir mer och mer otåliga och där en tiondels sekund kan innebära skillnaden mellan en vunnen och förlorad försäljning.

Skalbarhet

Att inte designa sina system för att kunna skala är nästan en synd. Det kommer alltid att kosta mer i längden att göra om saker än att ha framförhållning från början. Vi har utvecklat sajter som varje dag besöks av hundratusentals människor och vet därför vad som krävs och vad man ska tänka på.

Våra specialiteter

Även om vi kan hjälpa dig med det mesta inom Python/PHP/JavaScript så finns det självklart teknik vi fokuserar på. Nedan finner ni några exempel.

Django
Symfony
Angular
React

Intresserad?

Kontakta oss gärna, vi hjälper er att hitta den bästa lösningen för era behov.

Besök

Rocketship AB
Kungsgatan 37
111 56 Stockholm